Zakelijk

Over LED.nl
LED.nl is een handelsonderneming gespecialiseerd in de online verkoop van duurzame en sfeervolle verlichting. Het overgrote deel van ons assortiment importeren wij zelf, waardoor we superieure kwaliteit kunnen garanderen. Ieder lampje wordt uitgebreid door ons getest en gekeurd in ons test-lab te Apeldoorn. Ons assortiment is door heel Europa verkrijgbaar, in meer dan 1000 winkels en webshops. Je kunt bij ons terecht voor één lampje, maar ook voor duizenden lampjes. 

Verlichtingsgroothandel voor bedrijven
Heb je een winkel, webshop of ben je monteur? En wil je grotere hoeveelheden afnemen van een bepaald artikel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken namelijk met een ‘eigen voorraad’ in plaats van voorraden van onze leveranciers. Hierdoor kunnen artikelen veelal binnen 1-2 werkdagen geleverd worden. Naast de snelle levertijd, profiteer je mee op schaalvoordelen. 

Meer afnemen = meer profiteren
Ben jij op zoek naar een verlichtingsgroothandel? Neem dan gerust contact met ons op. Vergeet niet om in je aanvraag de producten te vermelden waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt je mail richten aan info@led.nl Je ontvangt te allen tijde binnen 3 werkdagen reactie op je verzoek. 

Producten verkopen via LED.nl
Ondanks dat wij zelf onze producten importeren, zijn we geregeld op zoek naar artikelen van superieure kwaliteit in de verlichtingsbranche. Heb jij een partij waar je vanaf wil of wil jij je product verkopen via LED.nl? Aarzel dan niet om contact op te nemen. ‘Nee’ heb je en ‘ja’ kun je krijgen. Je kunt je voorstel sturen naar info@led.nl, waarna je verzoek binnen 3 werkdagen in behandeling wordt genomen.