Verzenden & Retourneren

Verzenden

Heb je voor 12:00 besteld op een werkdag? Dan kun je jouw bestelling morgen in huis verwachten! Heb je besteld in het weekend? Dan wordt je pakketje op dinsdag bezorgd.

Onze pakketjes worden bezorgd door DPD. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je een Track&Trace code waarop je de status van je levering kunt zien. Mocht je niet thuis zijn wanneer jouw bestelling geleverd wordt, proberen onze bezorgers het even bij de buren, alvorens het pakketje bij een ophaalpunt af te geven.

Bij bestellingen onder de €49,99 worden er €4,99 verzendkosten in rekening gebracht.

 

Retourneren

Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je van een bestelling afziet. Bij led.nl bieden we je 30 dagen de tijd om de koop ongedaan te maken. Het retourneren is ten alle tijden kosteloos. Je betaalt geen rode cent voor het terugsturen van een pakketje. 


  • Stap 1: Meld je bestelling retour aan.
    Dit kun je doen door ons een mail (info@led.nl) te sturen of via je account

  • Stap 2: Vermeld de reden van retour (niet verplicht).
    Dit kan ons helpen je verzoek sneller op te lossen. Voeg daar waar nodig is een afbeelding toe ter verduidelijking. 

  • Stap 3: Je retouraanvraag wordt binnen 2 werkdagen in behandeling genomen.
    In veruit de meeste gevallen ontvang je een retourzegel en de instructies om het pakketje kosteloos te retourneren. Het kan echter ook zijn dat wij je klacht kunnen oplossen, zonder dat jij het pakketje naar ons retourneert. 

Niet goed? Geld terug!
Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, heb je 30 dagen de tijd om de koop volledig ongedaan te maken. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten teruggestort, mits het artikel in originele staat teruggestuurd wordt.Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, contactformulier of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van

jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor jou terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor onze rekening.

Ons retouradres
Binnenhavenweg 7, 8211 AA Lelystad


Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."